Services

Servicii Veterinare

 Clinica Nory Vet ofera servicii veterinare complete pentru un dianostic complet 
Analizele de sange sunt foarte importante pentru a depista starea de sanatate a campionului dumnevoastra, putem spune chiar ca sunt o componenta obligatorie in stabilirea unui diagnostic corect si alegerea unui tratament specific si eficient.
Image

Cele mai comune analize medicale

Ecografia
Ecografia este o metoda de exploatare sigura si nedureroasa, ce se poate face atat la caini cat si la pisicute, permitand astfel vizualizarea diferitelor organe si tesuturi ale corpului: organele abdominale ( ficat, vezicula biliara, splina, pancreas, rinichi, vezica urinara), cordul, glanda mamara, testiculele, gestatia normala si gestatia patologica.
Echipa de medici Nory Vet recomanda ecografia in oricare din situatii: fie ecografie de rutina (atunci cand doriti ca animalutul dumneavoastra sa fie consultat si investigat fara ca starea lui de sanatate sa va ridice un semn de intrebare), fie ecografia de urgenta (atunci cand starea de sanatate a animalutului dumneavoastra este afectata).
Testele alergice atat la caine cat si la pisica sunt extreme de utile atunci cand, acestia sufera de o problema de piele, putand fi tradusa prin faptul ca animalutul dumneavoastra isi roade labutele, se scarpina pe tot corpul sau pe anumite portiuni ale corpului, le cade parul in exces, au frecvente infectii ale urechilor (otite), etc.
Alte servicii veterinare
- microcipari, carnete si pasapoarte legalizate (conform ord. nr. 1 din 2014 al ANSVSA)
- deparazitari
- vaccinari
- analize medicale (Hepatice, Renale, etc)
- interventii chirurgicale
- sterilizare caini si pisici
- ecografie (abdominala, pelvina-diagnostic de gestatie)
- ecografie cardiaca
- EKG, monitorizare tensiune arteriala
Clinica veterinara NORY VET din Rimnicu Valcea este singura din zona Olteniei unde se pot realiza aceste teste alergice prin recoltarea unei simple probe de sange, urmand ca ulterior proba sa fie prelucrata de unul dintre medicii nostrii specializati.
Contactati-ne pentru mai multe informatii.
Servicii veterinare recomandate
- examen microscopic
- ortopedie
- interventii de mica chirurgie
- cezariana catea
- cezariana pisica
- detartraj mecanic
- detartraj cu ultrasunete
- cupare urechi
- igienizare caini si pisici (vidare glande, taiat unghii, curatat urechi).