Analize medicale

Image

Cele mai uzuale analize medicale pentru animalele de companie

   Analizorul biochimic de care dispune personalul medical de la Nory Vet, creeaza posibilitatea efectuarii unor teste de sange precum analize de biochimie sangvina, hemoleucograma, glicemie, analize hepatice, renale sau alte analize prescrise in urma consultatiei la veterinar. In laboratorul de la Nory Vet puteti efectua teste simple de sange, fie pentru a depista o eventuala problema medicala a animalutului dumneavoastra, fie ca urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale, moment in care se recomanda un set minim de analize preoperatorii, iar rezultatele acestor analize indica medicului daca animalul poate fi supus anesteziei si operatiei.

   Cu ajutorul ecografului din dotare medicul veterinar poate pune un diagnostic de gestatie, ori poate efectua o ecografie generala sau cardiaca dupa caz.

If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.

Dr veterinar Norica Bichis

Microscopul optic

 Microscopul optic din dotarea clinicii veterinare Nory Vet este utilizat pentru a examina probele de urina, de fecale, se executa frotiuri recoltate din ureche sau de pe pielea animalutului dumneavoastra. Prin frotiul executat se pot pune in evidenta paraziti adulti si ouale acestora, care in mod obisnuit nu se vad cu ochiul liber, acestia putand aparea la animalele afectate (caini, pisici, dihori, pasari exotice).

    Medicii din Clinica veterinaraNORY VET analizeaza toate informatiile obtinute inainte de a diagnostica o problema in starea de sanatate a animalului dumneavoastra. Cu rezultatele obtinute in urma analizelor medicale si dupa consultatia veterianara, medicul veterinar va prescrie un tratament potrivit problemelor patrupedului dumneavoastra.

  Experienta medicala, dotarile si aparatura precum si certitudinea unor servicii veterinare de inalta calitate fac din Clinica veterinaraNory Vet Ramnicu Valcea locul potrivit pentru a trata problemele de sanatate ale oricaror animale de companie sau animale de ferma.


Mai multe despre serviciile noastre medicale

   Analizele de sange sunt foarte importante pentru a depista starea de sanatate a campionului dumnevoastra, putem spune chiar ca sunt o componenta obligatorie in stabilirea unui diagnostic corect si alegerea unui tratament specific si eficient. Este foarte important ca rezultatele analizelor sa fie interpretate de catre un medic veterinar, sa fie explicate proprietarului, intelegand astfel scopul si utilitatea lor.

   Testele alergice atat la caine cat si la pisica sunt extreme de utile atunci cand, acestia sufera de o problema de piele, putand fi tradusa prin faptul ca animalutul dumneavoastra isi roade labutele, se scarpina pe tot corpul sau pe anumite portiuni ale corpului, le cade parul in exces, au frecvente infectii ale urechilor (otite), se modifica mirosul normal al pielii.

  Clinica veterinara NORY VET din Rimnicu Valcea este singura clinica din zona Olteniei unde se pot realiza aceste teste alergice prin recoltarea unei simple probe de sange, urmand ca ulterior proba sa fie prelucrata de unul dintre medicii nostrii specializati.


Alte analize veterinare

Ecografia
  Ecografia este o metoda de exploatare sigura si nedureroasa, ce se poate face atat la caini cat si la pisicute, permitand astfel vizualizarea diferitelor organe si tesuturi ale corpului: organele abdominale ( ficat, vezicula biliara, splina, pancreas, rinichi, vezica urinara), cordul, glanda mamara, testiculele, gestatia normala si gestatia patologica.

  Echipa de medici Nory Vet recomanda ecografia in oricare din situatii: fie ecografie de rutina (atunci cand doriti ca animalutul dumneavoastra sa fie consultat si investigat fara ca starea lui de sanatate sa va ridice un semn de intrebare), fie ecografia de urgenta (atunci cand starea de sanatate a animalutului dumneavoastra este afectata).