Servicii veterinare


   Cabinetul veterinar Nory Vet din Ramnicu Valcea asigura o varietate de servicii medicale veterinare servicii de diagnostic si tratament veterinar:
- microcipari, carnete si pasapoarte legalizate (conform ord. nr. 1 din 2014 al ANSVSA)
- deparazitari
- vaccinari
- analize medicale (Hepatice, Renale, etc)
- interventii chirurgicale
- sterilizare caini si pisici
- ecografie (abdominala, pelvina-diagnostic de gestatie)
- ecografie cardiaca
- EKG, monitorizare tensiune arteriala
- examen microscopic
- ortopedie
- interventii de mica chirurgie
- cezariana catea
- cezariana pisica
- detartraj mecanic
- detartraj cu ultrasunete
- cupare urechi
- toaletare caini si pisici (tuns, spalat, vidare glande, taiat unghii, curatat urechi).

Clientii nostri fideli

Topul celor mai fideli clienti ali cabinetului nostru

Mai multe despre serviciile noastre medicale   Analizele de sange sunt foarte importante pentru a depista starea de sanatate a campionului dumnevoastra, putem spune chiar ca sunt o componenta obligatorie in stabilirea unui diagnostic corect si alegerea unui tratament specific si eficient. Este foarte important ca rezultatele analizelor sa fie interpretate de catre un medic veterinar si sa fie explicate proprietarului, intelegand astfel scopul si utilitatea lor.

   Testele alergice atat la caine cat si la pisica sunt extreme de utile atunci cand, acestia sufera de o problema de piele, putand fi tradusa prin faptul ca animalutul dumneavoastra isi roade labutele, se scarpina pe tot corpul sau pe anumite portiuni ale corpului, le cade parul in exces, au frecvente infectii ale urechilor (otite), se modifica mirosul normal al pielii. Cabinetul veterinar NORY VET din Rimnicu Valcea este singurul din zona Olteniei unde se pot realiza aceste teste alergice prin recoltarea unei simple probe de sange, urmand ca ulterior proba sa fie prelucrata de unul dintre medicii nostrii specializati.

Cele mai comune analize medicale

Ecografia

Ecografia este o metoda de exploatare sigura si nedureroasa, ce se poate face atat la caini cat si la pisicute, permitand astfel vizualizarea diferitelor organe si tesuturi ale corpului: organele abdominale ( ficat, vezicula biliara, splina, pancreas, rinichi, vezica urinara), cordul, glanda mamara, testiculele, gestatia normala si gestatia patologica.

Echipa de medici Nory Vet recomanda ecografia in oricare din situatii: fie ecografie de rutina (atunci cand doriti ca animalutul dumneavoastra sa fie consultat si investigat fara ca starea lui de sanatate sa va ridice un semn de intrebare), fie ecografia de urgenta (atunci cand starea de sanatate a animalutului dumneavoastra este afectata).

Parametrii biochimici

Analizele biochimice se fac fie pentru a stabili starea de sanatate generala a animalului si atunci puteti alege efectuarea unui set de analize cu 12 parametrii (albumina, transaminaza, amilaza pancreatica, cholesterol, calciu, magneziu, creatinina, fosfor, glucoza, bilirubina totala, uree, proteine totale), fie inainte de interventiile chirurgicale , cand este recomandat un set de analize de minim 5 parametrii (glucoza, creatinina, TGO, TGP, uree). Noi, ca medici veterinari recomandam un set de analize pentru orice caine si pisicuta trecuta de varsta de 7 ani, cel putin o data pe an, dar si cei 5 parametrii obligatorii inainte de interventiile chirurgicale.

Examen microscopic

Examenul microscopic inseamna prelevarea de probe de la nivelul pielii, parului animalului si efectuarea unui raclat cutanat in vederea identificarii diferitelor ciuperci si paraziti. De asemenea se pot efectua examene microscopice de sange pentru identificarea diferitilor paraziti cu localizare sangvina ca de exemplu: babesia, hemobartonella, dirofilaria, leptospira.

EKG si evaluarea tensiunii arteriale

Electrocardiograma si evaluarea tensiunii arteriale au devenit in ultimul timp analize aproape de rutina in cabinetul nostru, avand in vedere faptul ca tot mai multe animalute sufera de probleme cardiace. Sunt metode de diagnostic neinvazive, fara sa puna in pericol viata companionului dumneavoastra. Oricand puteti apela la cabinetul veterinar Nory Vet pentru a efectua aceste teste, putand trai apoi linistiti alaturi de prietenul dumneavoastra necuvantator.

Cabinetul veterinar Nory Vet
Programati-va prietenul necuvantator pentru o consultatie veterinara acum.