Clinica si cabinete Nory Vet

Judetul Valcea

Cabinetul veterinar in care se gesesc farmacia veterinara si petshop-ul Nory Vet au fost infiintate in Ramnicu Valcea in martie 2010 in cartierul Nord, iar in martie 2012 am deschis al doilea cabinet in Calimanesti. In martie 2022 am deschis clinica veterinara din zona centrala de pe strada Nicolae Balcescu nr 2.

  Personalul celor doua cabinete este format din doi medici si trei asistente temeinic pregatite din toate punctele de vedere, gata oricand sa raspunda nevoilor pacientilor nostrii.
   Clinica veterinara Nory Vet este locul unde medicul veterinar este intotdeauna pregatit ca in urma unei consultatii veterinare sa va ofere un diagnostic corect si tratamentul potrivit animalului dumneavoastra de companie. Ne mandrim cu solutionarea a cel putin 500 de cazuri nou diagnosticate anual, iar proprietarii acestor animalute noi care au ajuns in Clinica Nory Vet s-au putut baza pe profesionalismul nostru in astfel de situatii delicate.
Image
Clinca veterinara Nory Vet zona Traian

Infiinta in anul 2022, suntem bucurosi ca putem veni in sprijinul animalutelor dvs intr-un mediu profesional, cu echipamente si personal medical veterinar responsabil.

Clinica si farmacie zona Traian (cabinet, farmacie si petshop), situat in zona Traian,    Str. Nicolae Balcescu nr. 2 (vis-à-vis de Posta Romana din Traian) are urmatorul program:

Luni - Duminica: 08:00-20:00

Din dorinta de a respecta timpul dumneavoastra, investigatiile mai complexe, tunsurile si interventiile chirurgicale se fac obligatoriu cu programare anterioara.

Mai multe informatii la tel:  0740.033.438 (click pe nr de telefon)
Echipa Nory Vet
Medici si asistente veterinari
Medici si asistente veterinari
Vezi echipa
Urmariti-ne
Obiective noastre
Serviciile de calitate, profesionalism si multe dragoste fata de prietenii dvs necuvantatori.