Despre noi

Echipa Nory Vet

Clinica Veterinar, farmacia veterinara si petshop-ul Nory Vet au fost infiintate in Ramnicu Valcea in martie 2010, urmand ca in martie 2012 sa deschidem al doilea cabinet in Calimanesti.

  Personalul celor doua cabinete este format din doi medici si trei asistente temeinic pregatite din toate punctele de vedere, gata oricand sa raspunda nevoilor pacientilor nostrii.
   Clinica veterinara Nory Vet este locul unde medicul veterinar este intotdeauna pregatit ca in urma unei consultatii veterinare sa va ofere un diagnostic corect si tratamentul potrivit animalului dumneavoastra de companie. Ne mandrim cu solutionarea a cel putin 500 de cazuri nou diagnosticate anual, iar proprietarii acestor animalute noi care au ajuns in Clinica Nory Vet s-au putut baza pe profesionalismul nostru in astfel de situatii delicate.
Image
Despre noi

Unul din obiectivele noastre este sa asiguram o atmosfera prietenoasa si profesionista astfel incat atat companionii dumneavoastra cat si dumneavoastra sa va simtiti confortabil in a discuta toate aspectele si optiunile cu privire la ingrijirea, hranirea, tratarea si prevenirea anumitor boli ce pot pune in pericol viata animalutului dumneavoastra.

Recenzii

Echipa Nory Vet
Urmariti-ne
Obiective noastre
Serviciile de calitate, profesionalism si multe dragoste fata de prietenii dvs necuvantatori.