Echipa noastra

Echipa noastra cunoaste importanta legaturii dintre animale si oameni, iar obiectivul nostru comun este sa ajutam ca aceasta relatie sa fie cat mai indelungata si mai placuta.
Prin urmare, misiunea noastra este aceea de a oferi servicii veterinare la standarde inalte cu scopul final de a-i ajuta pe companionii dumneavoastra sa traiasca o viata lunga, fericita si sanatoasa!

Dr. Stefan Bichis
Medic Veterinar

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Cluj Napoca – promotia 2007
Motto: “Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste

Dr. Norica Bichis
Medic Veterinar

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Cluj Napoca –promotia 2007
Motto: “Nu lasa pe maine ce poti face astazi.

Catalina Antonache
Dr. veterinar


Motto: “Ai incredere in instinct pana la sfarsit.

Bianca Hoinoaia
Asistent veterinar

Frizerie
canina, felina

Motto: “Optimismul este cheia succesului.”            

Liliana Ivanoiu
Asistent veterinar


Motto: “Un om cinstit este cea mai nobila lucrare a lui Dumnezeu.


Despre noi

   Cabinetul Veterinar, farmacia veterinara si petshop-ul Nory Vet au fost infiintate in Ramnicu Valcea in martie 2010, urmand ca in martie 2012 sa deschidem al doilea cabinet in Calimanesti.
Personalul celor doua cabinete este format din doi medici si trei asistente temeinic pregatite din toate punctele de vedere, gata oricand sa raspunda nevoilor pacientilor nostrii.
   Cabinetul veterinar Nory Vet este locul unde medicul veterinar este intotdeauna pregatit ca in urma unei consultatii veterinare sa va ofere un diagnostic corect si tratamentul potrivit animalului dumneavoastra de companie. Ne mandrim cu solutionarea a cel putin 500 de cazuri nou diagnosticate anual, iar proprietarii acestor animalute noi care au ajuns in cabinetul Nory Vet s-au putut baza pe profesionalismul nostru in astfel de situatii delicate.
   Unul din obiectivele noastre este sa asiguram o atmosfera prietenoasa si profesionista astfel incat atat companionii dumneavoastra cat si dumneavoastra sa va simtiti confortabil in a discuta toate aspectele si optiunile cu privire la ingrijirea, hranirea, tratarea si prevenirea anumitor boli ce pot pune in pericol viata animalutului dumneavoastra.
   Fie ca este vorba de o simpla baie sau cosmetica si frizerie, deparazitare sau vaccinare, analize, ecografie sau poate doriti numai un sfat, echipa Nory Vet va sta la dispozitie in oricare din aceste situatii.
   Dotarile moderne cu aparatura de ultima generatie, spatiile bine amenajate, curatenia si dezinfectia ireprosabila, gama larga de servicii oferite si preturile extreme de atractive ne fac sa fim alegerea dumnevostra perfecta.
   Pentru urgente sau cazurile in care animalul de companie nu poate fi deplasat, in functie de timpul disponibil, asiguram si consultatii la domiciliu.

Echipa noastra de medici veterinari vine in sprijinul iubitorilor de animale din judetul Valcea si nu numai.

Program cabinete veterinare

Cabinetul Veterinar din Rm. Valcea (cabinet, farmacie si petshop), situat in zona Nord,    Str. Calea lui Traian nr. 164 (vis-à-vis de Spitalul Judetean Valcea ) are urmatorul program:
Luni-Vineri: 10.00-20.00
Sambata: 09.00-14.00
Duminica: Inchis

Din dorinta de a respecta timpul dumneavoastra, investigatiile mai complexe, tunsurile si interventiile chirurgicale se fac obligatoriu cu programare anterioara la numerele de telefon:
0740033438- Dr. Bichis Stefan
0740954980- Dr. Bichis Norica


Punctul de lucru (cabinet si farmacie ) din Calimanesti situat in incinta Pietei Calimanesti are urmatorul program:
Luni-Vineri: 09.00-18.00
Sambata: 08.00-14.00
Duminica: 08.00-12.00

Medicul Veterinar care reuseste cu success sa asigure asistenta sanitar veterinara (consultatii, interventii chirurgicale, tratamente, deparazitari si vaccinari) in cabinetul de la Calimanesti este dr. Bichis Stefan ce poate fi gasit in zilele de Luni, Miercuri si Vineri de la orele: 10.00-14.00 sau la tel: 0740033438

Cabinetul veterinar Nory Vet
Programati-va prietenul necuvantator pentru o consultatie veterinara acum.