Blog

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Nory Vet se angajeaza sa va protejeze confidentialitatea. Va rugam sa cititi Declaratia de Confidentialitate Nory Vet online de mai jos care se refera la Legea privind protectia datelor si Legea privind protectia datelor nr. 506/2004, pentru informatii suplimentare.

Aceasta Declaratie de confidentialitate online se aplica datelor colectate de Nory Vet prin intermediul site-ul sau.

 

Colectarea informatiilor personale

Pe site-ul www.medicveterinarvalcea.ro, este posibil sa va solicitam sa furnizati informatii personale, cum ar fi adresa de e-mail, nume, adresa de domiciliu sau numarul de telefon. Deasemenea, putem colecta informatii demografice, cum ar fi adresa, varsta si sex. Putem colecta anumite informatii standard cum ar fi adresa IP, tipul de browser si limba, timpii de acces si adresele accesate pe site-ul web. Noi folosim, de asemenea, instrumente de analiza a site-ului web pentru a colecta informatii de marketing cu privire la frecventa vizitarii site-ului nostru, motorul de cautare si cuvintele cheie utilizate pentru a gasi site-ul nostru si paginile vizualizate pe site-ul nostru.

 

Partajarea informatiilor personale

Cu exceptia celor descrise in aceasta declaratie, nu vom dezvalui informatiile dvs. personale in afara Nory Vet fara consimtamantul dumneavoastra.
Legea privind protectia datelor impune Nory Vet sa adere la proceduri stricte si tehnologii pentru a mentine securitatea tuturor datelor cu caracter personal de la punctul de colectare pana la punctul de distrugere. Datele cu caracter personal pot fi transferate catre un procesator de date de terta parte daca este de acord sa se conformeze cu aceste proceduri si politici, sau in cazul in care pune in aplicare masuri adecvate. Mentinerea securitatii datelor cu caracter personal inseamna garantarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii datelor cu caracter personal in urmatoarele conditii:

Confidentialitate - inseamna ca numai utilizatorii de date care sunt autorizati sa utilizeze datele cu caracter personal pot avea acces.

Integritate - inseamna ca datele cu caracter personal ar trebui sa fie corecte si adecvate scopului pentru care acestea sunt procesate.

Disponibilitate - inseamna ca utilizatorii autorizati de date ar trebui sa aiba acces la datele cu caracter personal in cazul in care au nevoie de ele pentru scopuri autorizate.

Ne puteti accesa numai, sau divulga informatii despre dumneavoastra, inclusiv continutul comunicarilor dvs., in scopul de a:
(a) respecta legea sau sa raspunda la solicitarile legale sau proces legal;
(b) proteja drepturile de proprietate ale Euromedic Romania sau clientilor, inclusiv punerea in aplicare a acordurilor sau a politicilor noastre care guverneaza utilizarea de catre dvs. a serviciilor;
(c) actiona cu buna credinta ca accesul sau divulgarea este necesara pentru a proteja siguranta personala a angajatilor Euromedic Romania, a clientilor sau a publicului.Securitatea informatiilor personale

Nory Vet se angajeaza sa protejeze securitatea informatiilor dumneavoastra personale. Noi folosim o varietate de tehnologii de securitate extrem de avansate si proceduri pentru a proteja informatiile personale impotriva accesului neautorizat, utilizarea sau divulgarea lor.

 

Executarea aceastei Declaratii de Confidentialitate

Daca aveti intrebari referitoare la aceasta declaratie, trebuie sa va adresati noua in primul rand, folosind link-ul Contact din acest site.Modificari la aceasta Declaratie de confidentialitate

Noi vom actualiza ocazional aceasta declaratie de confidentialitate pentru a reflecta modificarile in serviciile noastre si feedback-ul clientilor. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta declaratie pentru a fi informat cu privire la modul in care Euromedic Romania va protejeaza informatiile. Euromedic Romania saluta comentariile dvs. cu privire la aceasta declaratie de confidentialitate. Daca aveti intrebari cu privire la aceasta declaratie sau credeti ca nu am respectat-o, va rugam sa ne contacti.